Remini  |  Molnár Márta  |  Telefon: +36 (20) 354 1036  |    
Gyakori kérdések

Gyakran kérdezitek a rendeléseiteknél:

 

Hogyan tudok rendelni? A honlapon keresztül vagy küldjek egy e-mailt róla?

Jelenleg az oldalon keresztül nem tudtok közvetlenül rendelést leadni. Ezért minden esetben e-mailen kérem a rendelés elküldését. 

 

Mit írjak a rendelésnél?

Ha sikerül kiválasztanod, hogy milyen technikával és mekkora méretben szeretnéd, azt mindenképp írd meg nekem. Ne felejtsd el a képet csatolni hozzá. Ha külön nem jelzed, minden rendelést két hetes határidővel kezelek, ezért ha hamarabb szeretnéd fontos, hogy azt is megírd. Ha keretet is szeretnél hozzá azt se felejtsd le. Ha szeretnél extra dolgokat (pl. virágokat, vagy egyéb kiegészítőket a képre) fontos, hogy elküldt nekem. Szeretem az egyedi történeteket így nyugodtan írj amit csak szeretnél, hogy tudjak róla. 

 

Egyedi elképzeléseim vannak, megoldhatók?

Minden kéréshez nyitottan állok. Ha konkrét elképzelésed van írd meg és átbeszéljük. 

 

Emberi portrét szeretnék. Azt is tudok rendelni?

A Remininél csak kis kedvenc portrék készülnek. Olyan képet amin csak emberi alak szerepel, nem tudsz rendelni nálam. Közös portréra van lehetőség kis kedvenccel aminek felára van, itt olvashatsz róla részletesen.

 

Egy képre több kutyust/cicát szeretnék, megoldható? Ennek van felára?

Megoldható, hogy egy képre két kis kedvenc kerüljön, de csak A/3 -as méretben rendelhetők. Ennél kisebb méretben nem vállalom az elkészítésüket. Felára nincs.

 

Hogyan tudom kifizetni?

A fizetésnél csak banki átutalásra van lehetőség, amely a kép elkészülte után kerül kiszámlázásra. Az elkészült portréról küldök egy képet, és ha mindent rendben találsz utána kapod meg a fizetési és utalási információkat. Amint megérkezik az összeg máris feladásra kerül a csomag ami 1-2 napon belül megérkezik.

 

Képkeretet szeretnék rendelni az alkotáshoz, miből választhatok?

A képekhez fekete, vagy fehér egyszerű képkeret választható amit a kép méretéhez igazítok, de ha nagyobb keretet szeretnél akkor azt külön jelezd nekem a rendelésnél. Például A/4-es képet rendelsz de A/3-as képkeretet szeretnél hozzá. Ebben az esetben a nagyobb képkerethez megadott ár kerül számításba.

 

Mennyi idő alatt készül el a portré?

A képet a rendelés leadása után két héttel a kezedben tarthatod. Ha hamarabb szeretnéd arra is van lehetőség, egy hetes készítéssel. Az árakról a Méretek, árak menüpont alatt tudsz informálódni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Remini Illustration